Publicerat av; Elit duon AnussniffarN' vs. EwelinuS'

Här kommer några bilder från måndagens trängspass på gymet "pärlan"

          

Vårt mål är att likna denne man som utsmyckar det eftertraktade gymmets betong väggar.

image23

P.s klicka på den mystiske mannens bild och du ser vem utav oss som kommer att lyckas bäst D.s

vid tangenterna.. babben larsson

Idag så hände inget särskillet på mitt kära college hedbergska. förutom att ja fick  höra av linus att ja var lik babben larsson, å jaa då kan man ju fråga sej på vilket sätt den mannen menar att ja är lik henne.. man vet liksom inte riktigt om man ska bli glad eller besviken så att säga. Inge illa ment mot babben då för hon är ju en gullig varelse =)
Vi hade oxå matte med sven <3 han tjatade hela lekkan om massa onödigt kack, men ja klandrar honom ej, han vill ju bara vårt bästa =) å man kan ju inte göra annat än le när hans ljuva röst sipprar sig in i ens öron så man blir alldeles varm.


After school så henkade ja med sanna hem för vi skulle gå på bio på ratatoulie. när vi väl kommit in lite lungt i biosalen så ser vi inte ett ända tryne å tänker YES =D. Så en annan börjar lungt sätta sig tillrätta å knäppa upp jylfen för en skönare sitt ställning. Men ack så besviken man blir när de börjar komma ett x antal emos å tanter som hade valt att se denna film just idag.  Men det var bara att acceptera.
När filmen sakta började lida mot sitt slut så skyndade vi oss för att hinna med till bussen. Precis när vi kom ut så såg vi njurunda bussen anlända till busshållplatsen nere vid blåhuset. Vi började LÖPA mot nästa hållplats för att hinna med bussen men när vi (som alltid) är ett par centimeter ifrån så ser man bussen köra 120 km/h för att i all synnerhet undvika att plocka upp två passagerare till.. men man börjar ju blir ganska van nu.


Imorron är det fredag =D å det betyder helg å LOV! =D

Chao =D


Dagens blogg: producerad å regisserad av ewelinus

I lördas så var ja, äh vi kör på en sammanfattning här : åkte till skönsberg med amanda träffade emii, hampus å linus/ åkte till sallyhill va skit tråkit/ gick till fika bussen med steff å viktor som va kvällens höjdpunkt/ träffade filip som får andra platsen på kvällens höjdpunkt-lista pga sura miner/ subway/ åka hem/ amanda sov här.
De va cirkus de som hände i lördas dårå =)


I söndas så va ja på giffarna med stefan å tessi =) de va ju inte allt för bra så att säga =/ vi träffade oxå sanna å emii (som alltid är lika ugley-face xD) sedan så älgade vi till bussen för att åka hem. En annan som får löpa 5 km i en 90 graders backe för att komma till farstukvisten kände sej motvillig att kliva av bussen.
Sen så kikade ja på tessans match på kvällen =D


Idag så började vi kl 12.30 men ja som älskar skolan åkte dit till halv 11 för att va säker på att lunchbuffén skulle räcka. Sedan så hade vi ekonomi å då fick vår gulliga lärare roland hetts när någon frågade om vi skulle skriva upp det han sa i vår bok å menade på att det va ett kollegieblock å ingen bok. Den stackars arma mannen, ingen som förstår sig på honom.<3

Nu ska ja snart å gymma med anusniffarn =D Man funderar groft på om man ska gidas ta på sig en tajt gymmar tröja eller inte. Men de löser sig =D

Sov gott gubbar!


I väntan på farsguben

Nu sitter ja här å väntar på farsguben för att vi skulle bege oss till IKEA för att handla möbler till mitt rum. Vi skulle åka för nå timmar sen men de verkar inte gå enligt planerna. Aja inge gnäll nu! =D  

Igår så softade ja bara hos grandma med mina kära kusiner emaus å anussniffarn. VI tjockade i oss utan dess like, inte för att de var behövande för våra stackars drabbade magar. men hellre tjock å lycklig än ful som min gammle förfäder brukade säga.

Men nu kommer farsguben springandes så dags att gitta ajö skriver mer sen !

Nu är ja tbx =) Ja å farsguben tittade på en massa garderober men ja kunde inte bestämma mej han försökte förklara alternativen för lungt å stilla men plötsligt stördes han av någon som nös hejdlöst i bakgrunden å då fick han hetts å sade : men håll käften! xD då höll ja verkligen på att avlida av garverianfall! hahaha, men som tur va hann vi fly fältet innan han som nös märkte oss.
Sedan kom ja fram till att min dröm är att ha en rund säng med massa silkestecken å rosenblad som i reklamerna.. men de går ju tyvär inte pga att ja har för litet rum. Men de löser sig nog. 

Ikväll ska ja ut med anussniffarn få se vart vi sticker =D 
tack å hej !

 


HEJ

Här kommer en ordlista som kan vara väl behövande för vissa personer. Ja nämner inga namn med en å en annan kan känna sig träffad


dotanacke- En person med ett stort intresse för sin dator vars nacke sakta har börjat förts framåt i en lutande form


emo- en person med en deprimerande insyn på livet och har valt att inte se någon annan utväg än att mörklägga sig själv i en svart nyans.  


pez
- ett annat ord för det manliga Könsorgnet


gullhöna-
(En mycket ovanlig syn som man sällan får uppleva under sin livstid.) En person vars utseende är så bedårande gulligt att det svider till längst in i hjärtegropen


Jaja, nu är min dota(L) som ny igen =) Jag känner mej som en helt ny person med min nya vän å ja ska tillbringa resten av mina dagar med den<3
Nog med nörderier. Idag på skolan lekte jag å emma "eld upphör" som gick ut på att man skulle jaga varann tills den ena individen gett upp och erkänt nederlag. Listig som jag är så började jag älga iväg med en gång. När ja kom ner för trappan utan att se mej för sprang jag in i en tjej som suckade å la till med bas rösten å stönade irriterande. När ja såg hennes vulgära ansikte så började jag inse att det var färdig lekt.
Synd bara att inte anussniffaren va med oxå eftersom hon är en av grundarna till den leken.
Efter det så hade vi svenska som var djuriskt kul eftersom ja, andrea ida å carro tränade på våra teatrar som vi ska visa upp imorre =D Ja höll på att dö av garverier när jag såg psyko-carros vedervärdiga min xD stackars ida som verkligen försökte fårstå denna pantade varelse xD


Senare var jag på fotbolls träning å hade styrketräning. Vi pumpade nå så djuriskt så en annan höll på att avlida. Svettig som ja var lyckades ja ta mig igenom denna dryga 1 ½ timmen. vänta tills ni ser mina muskler imorre, ja ska ha på mig ett spännis linne för er skull =)


Men nu hinner ja inte skriva nå mer eftersom det är dags för: programmet som gav kanal 5 ett ansikte...MYGGAN=D 


Ewelinus, back in buissnes

Var hälsad alla dotanackar =)

Just nu befinner jag mej på Hedbergska college på tredjevåningen å är beradd att hoppa.. 
närå skoja, inge emofasoner.
Vi har swedish å min kompanjon sanna å ja är klara med vårt arbete. Min dota är på lagning så bäst ja tar tillfället i akt.

Imorse pallrade jag mej upp från min härliga säng å drog en dusch. Ja tröck i mej min frulle å begav mej ner mot busshållplatsen. Det var svin kallt å ja höll på att frysa hjärnan av mej. Men de blev genast bättre när bussen stannade för att plocka upp mej å ja såg den knubbiga chaffisens glada tryne =D
På skolan ha det inte hänt så mycket, förutom att ja träffade anneli sjöberg junior och disskuterade gårdagens program av myggan. För er som nyss börjat skådat på det så ursäktar jag  snuskigheten å grovheten i orden från gårdagens program. =)
Vi testade också att byta ut mej till emma på hennes matte lekka men de varade inte länge för orkade inte sitta kvar. (cooling)
Snart är de föresten lov, two weeks left å då ska ja vandra mej söderut med mina kusiner för att bosätta mej i skåne över en vecka. =D !

Nu ha ja inte så mycket mer att säga för svenska lekkan börjar lida mot sitt slut.
ajöken slasch evelina

 

Hos chifen in skönsmon

Jag måste berätta för er vänner om lördagen. De var avslutning med essvikslaget och så fick nåra av oss va med å snylta på deras bekostnad efetrsom vi ha spelat nån match med dom=)
Först åkte vi till gokartcenter å körde gokart. ja körde som en gud i svängarna å ja kände mej som en formulettförare när ja branassade om halva laget ;)
Sen så skulle vi rida på en tjur som dom bruka göra på pubbar i filmer, asså en låssas. oxå bytte dom ut tjuren till en STOR PEZ! å de gick djuriskt fort  å ja såg döden närma sej i vitöga, så ja klamrade mej fast vid pezen som var mitt enda hopp till överlevnad, men ja klarade 15 sek innan ja ramlade av. Sen så va vi på lazerhallen oxå så man fick fetaste lökarna.. jobbigt. 
Efter det åkte vi hem till angelica på essvik å tröck i oss pizza å hade partaj =D

Nu sitter ja hos chefen (chasmina) å lyssna på "blodiblo" som hon förövrigt tror att hon kan ^o) 
Snart ska vi ta bussen till college.

Men hurrni  vi hörs =) kommer strax bilder på peztämjarN^


evelina, kvinnan som gav livet en mening

I veckan som har passerat har jag sovit hos anussnniffarens morfar i granlo(och nej han är inte peddo, ja sov där med amanda). Det var mkt trevligt eftersom jag som bor på landsbyggden med mina hästar å kor till grannar inte är van med att det går på en grisblink att åka buss! Annars så har det inte hänt något flashigt =)

Idag kändes det rätt så jobbig eftersom vi slutar kl 15.15 på en fredag, de är väl lite å ta i kan ja tycka.

Men dagen blev genast lättare när jag å sanna,emma,emii,tess, frida å laila gick med våra knubbiga ben i rask takt till videomix för att lägga på nå extra kilo på våra hårt drabbade kroppar.
Dagens höjdpunkt kom när jag stegade in i klass rummet med mina svarta stålhetta kängor och fick syns på vår mattelärare Sven, hans ögon gnistrade i dagsljuset och jag blev genast knäsvag. Han är en riktig kvinnodräpare den mannen.
Nog om de nu. Ikväll ska jag bege mej till min käre vän Jasmina i skönsmon å övernatta där tills imorre =D

Sen imorron ska ja arbeta med amanda hos uncle Glenn som verkar ha fastnat i den tidszonen då man använde sig av slavarbete.. närå han är en redinge karl glenny <3  
Men nu måste ja packa ihop mitt överlevnadskitt vi hörs!

Tack å hej leverpastej !


p.s
ja ska bara göra lite reklam för "myggan"som jag har börjat skådat på, eftersom min vän filip tippsade om det =) onsdagar kl 22.26 på kanal 5!  djuriskt program =D 


Överlägset =D

Hola amigos :)

Helgen har varit rätt så tänkvärd, jag har lärt mig mycket om livet och dess utmaningar!


Lördag:
På förmiddags kvisten begav jag mig till min broders flickvän "skallepär" för att gratta hennes lilla syster Ronja som skulle fylla 4 bast.
Senare på kvällen åkte jag med moppen och hämtade upp anussniffaren för att sen färdas till vår kusin Fankan  ersson, som har en villa på 3 kvadrat  på kb. Vi hade kommit på den briljanta idén att göra en musik video till "Buy u a drank" med t-pain feat young joc.
Resultatet av blev det bästa ja nånsin skådat! förutom att jag (utan avsikt) förvandlades hugh heffner/ bingo rimér och tvingade fänky att va bikinibrud så blev allt enligt planerna =D


  
Young joc                    T-pain                 Baby girl

Söndag: Söndagen tillbringade jag med mitt lag och nåra päron på konsum i naxta för att vi skulle inventera. Det gick ju bra, förutom att jag fick ont i hjärnan av allt räknande.. ja å anussniffaren lånade en femma av en ung man med dreads i kassan. Sedan när jag skulle ge tillbaka femman till dreads mannen så nuddade hans fingertoppar(som hade nuddatd hans dreads) i mina fingertopper och jag såg hur mina fingrar förvandlades till en bakterievåg!! I panik så gjorde jag ett desperat försök att kleta av bakterierna på amanda. Men hon hade snabba reflexer så hon hann reagera innan jag ens kommit nära  henne. Sen började hon älga runt i affären av rädsla, den haren.. Vi inventerade i ca 5 hours så ja hann bli gammal innan ja kom hem.

Måndag:
Inget särskillt att rapportera  förutom att vi fick skåda på alger i mikroskåp på naturkunskapen! så djuriskt vidrigt! ja såg en hel familj som vandrade inne i vatten droppen å vinkade till mig med sina vedervärdiga ögon =O

aja, men dags att börja tänka på refrengen! Chao =)

   


RSS 2.0