hi dude

Imorse kunde ja ta de lungt upp från min koj eftersom vi började efter lunch =D Ja traskade ner till bussen med emma som hade övernattat på min käre mormors övervåning.
När ja kom fram till stan så ringde ja carro eftersom vi hade bestämt TID när vi skulle på stan. Å tro på katten kvinnan svara med en sömnig röst ! Men de värsta av allt var att hon att hon vägrade erkänna! till råga på allt drog till med en lögn å sa att hon va på väg ner till stan..
Säga vad man vill men en annan hann bli gammnucka innan hon var klar =P

I lördas iaf så hade ja å min käre familj djuriskt kul på södraberget ! och söndagen offrade ja för fanny å emma =)
   image231

Nu ska ja strax på träning, just ja, ja å sanna gjorde muntilga engelska nationella idag också. hehe jadu vet inte riktigt va ja ska säga om de men de löser sej ;)

=)

Ikväll så blire till att käka på södra berget å se på nån show med family m.m =D 

I love this =)


Jordan Sparks ft. Chris Brown- No Air

freeedag =D

Äntligen fredag =) de har varit en sån solig å stekig dag å ja är på topphumör! En helt perfa vecka om ja får säga det själv. nu ska ja ut å steka litegrann =) Ha de gött

image226 


friskis å lökis

Imorse när ja hade klivit upp gick ja ner till mormor å käka frulle =) de var så mysigt så ;D

På skolan hade ja det riktigt kul oxå med mina kära vänner andrea,sanna å sist men inte minst carro =D när ja å andrea va på väg upp för trappan så sa ja till henne; jadu de är så skönt å få sej ett gott skratt ibland. Å plötsligt så stupade ja på ett av trappstegen å flög in på andra våningen med böcker å hela kitte rätt framför ett hunk gäng! de såg ut som ja bugade för dom x) hahah så himla osmidigt!

Efter skolan så åkte ja andrea å carro på friskis å svettis. så djuriskt värdelöst om man får säga så, plus att ja å carro va drill nödig så in i norden 8-)
Sen lubbade vi till bussen å köpte mat på stan sen bar de iväg till giffarna där vi träffa en massa folk =D
Carro å emma fick ett skrattanfall åt finska nyheter å emmas gris skratt så dom höll på att kola av x) hahaha 

Men nu ska ja gå å göra mej i ordning =) gonatt !

    

moppe invigningen 2008 nalkas

hej alla gullnackar!

Igår så va min kära familj å mina kusiner å käkade på kina med farmor å farfar eftersom farfar ha fyllt år =) Ja käkade så kopiöst mkt så ja kände att ja var tvungen å gå tillbaka till farmor å farfars lya efteråt ;) lyckligtvis fick ja med mej pappi, pelle å farfar som visade mej runt i nacksta där min farsgube bodde under sin barndoms tid =)

Idag så spelade vi match mot huddik i huddik =) det gick.. eller jaa vi förlorade =P Som tur va så fick skjuts av emma igelström hem, som vanligt, eftersom ja oftast snål-åker med henne! men ja får betala igen på någe vis nån gång i framtiden! När ja kom hem satte ja mig i soffan å käka karra å såg en film med mamii =)
Mysigt mysigt!

Imorron så äre dax att ta ut moppen å polera den! För att låta lite extra mekkar-snubbe så ska ja klistra dit nya dekaler oxå ;) De ska bli så djuriskt skönt att inviga min gammle vän igen! I feel so freaken free dudes!

image221

månda morron

Nu sitter ja på mamis jobb i väntan på att skolan ska börja.. ja känner hatet när ja tänker på att det är månda!

I helgen har ja typ inte gjort nått alls, bara softat å degat. I lördas firade vi min kusin jenny eftersom hon hade fyllt år. Sen igår så städade ja å tittade på film, ja å mami gjorde en super god italiensk middag oxå =) Efter käket så åkte ja,amanda å emma till fanny som kom hem från england i lördaskväll! Hon snackade i nån timme om allt hon hade vare med om, men för en gångs skull gjorde det inget för de va riktigt intressant =D haha.. Den lille gullhönan hade köpt en varsin present till oss! ja fick ett helt kitt med örhängen som ja really loves.

Men nu ska ja inte snylta på mamis dota någe mer. Ikväll ha ja innebandymatch föresten, det blir nog min sista för tro inte ja ska fortsätta =/ hoppas vi vinner då!  =) 
image213
// evelinaaa

Leeeedig =D

Idag så är man ledig ! skööönt. Ja ska passa på att ligga i soffan å slöa å se film med min broder. 

Sen ikväll får ja se om jag å sniff ska sleepa hos mormor ;) Sniff säger att ja måste passa på å vara med henne den lilla tid hon har kvar innan hon flyttar till forsmark i uppsala.. orka va dramatisk! ;).. nämen ja vill faktiskt inte att hon ska flytta =/ Men men livet är hårt ibland.


Igår hade ja å emma krig mot olle! Han hade övertaget ett bra tag men då la man till med ett "fejk" grin och olle  insåg att det var dags att ge upp innan farsguba kom till undsättning =) Man har sina små trix.

Nä nu ska ja bege mej å välja en film'!


Regn, snö & mera regn =/

Usch! vilket djuriskt pissigt väder det är! som tur va så fick ja skjuts av min käre broder till bussen imorse =)
Vi hade bara 2 lektioner idag å vi ha nästan inga lektioner alls den här veckan =D mkt skönt!
Ja å sanna va på sur murre humör pga det dåliga vädret, skolan å dess negativa egenskaper 8-/ annars så rullar livet på... som ni märker ha ja inte så mkt att skriva om så ja bara snacka en massa skit just nu..

När skolan väl slutat så träffade ja emma som ja tillbringade min bussresa hem med. Tyvär så kunde inte olle hämta mej från bussen så när ja kom till min mormor va ja ner dränkt å mina kängor va dyng sur. Men inte gjorde det något när ja såg att mormor hade fått ett brev från min kusin fanny, som just nu är i London, där det stod en massa roliga saker =D Hon kommer hem till helgen å ja längtar efter det lille kadavret =)

Just ja, en snabbis om helgen;  i fredags va ja barnvakt, I lördas va ja på innebandy avslutning å på kvällen va ja ut. Igår va ja på stan med mami å på kvällen kom emma. vi tittade på troja (favvo filmen) å käkade fruktsallad =)

Ikväll ha ja träning men funderar grovt på att skippa den å henka med mina päron till min faster som fyller år ;) få se hur det blir!

Sommar, sommar, sommar
image210

peace

SKÄMMES EWELINA!

För DÅLIG uppdatering på bloggen. Tur att du har mig, din trofaste vän Caroline Brita Nordlund som kommer och räddar upp dig ur denna kris.

eftersom ewe är ett litet pervo som gärna jagar flugor och stoppar upp dom i näsan på sin fritid istället för att underhålla sina trogna läsare tänkte jag att jag ska muntra upp er i denna dystra vardag!'

är det nån som har hört den om bellman när han var på koloni förresten??? INTE? här kommer den:

En gång var Bellman på koloni och alla skulle sova i tält. Det var kallt, så Bellman gick till husmor och bad att få en extra filt.
- Jag har bara en filt, sa husmor. Och den är det ett hål i.
- Ett hål! sa Bellman. Det skiter jag i!
- Då får du inte låna filten.


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. en till :

Bellman, en tysk och en fransk skulle se vem som kunde fjärta en kork längst. Tysken fjärtade tjugo meter och fransken fjärtade fyrtio meter. Så hämtade man korken och Bellman stoppade in den. Sen släppte han en enorm brakare och korken försvann! Efter en vecka stog det i tidningen: Japan skadad i huvudet av kork.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH. jag har så kul humor!

för övrigt kan jag meddela att jag fick MVG på dataprovet. jag är zmart
tack och bock, eran caroline (L)

ps, jag på bild. KÄRLEK TILL EEER
image199


RSS 2.0