one tree hill

tjooohej (lite fikus-aktigt kanske)

nu ha ja nyss smällt i mej en god måltid å ska snart hugga in på efterätten =D ja hade hittat ett nytt recept på nån kyckling som ja tvingade i min family. dom tkte att de var gott för ja såg hur dom njöööööt!

men brb måste kika på one tree hill!


reklam nu.. men iaf idag så har ja pluggat eftersom ja ha FETT med skoljobb denna vecka ;O  så måste ligga i med det. en glad nyhet är iaf att farsguben hitta en hundring idag när han va ute å gick å den gav han till sin vackra unge evelina=) kan det bli bättre ? näe

/ewe

torsdag å mycket sliten

nu sitter ja här å känner mej hyffsat å då menar ja HYFFSAT sliten asså.

Dagen började med att ja var tvungen (trots kylan och för att inte nämna de istäckta vägarna som leder ner till busshållsplatsen) att GÅ ner till bussen. Men hårding som ja är så slängde ja upp den tunga gympa väskan över min datanacke å begav mej =) 
När ja klev in i omklädningsrummet på G.A så möttes ja av en vidrig piss-lukt som måste ha fastnat i väggarna eftersom den ha vare där de senaste gångerna. men bara å gilla läget, ja luktar inte så mkt bättre själv... nä men de va faktiskt innebandy på idrotten så de va really fun!

sen så sista timmen skulle man skriva en snäll lapp till någon i klassen där det stog; när du.......... så känner jag...........och då blir jag.............  som man skulle fylla i. Då valde jag att dikta till min vän linus såhär; när du ger mig snuskiga blickar så känner jag kalla kårar längs ryggraden och då blir jag illamående.  å ja fick nå så kopiöst dåligt samvete för när pojkstackran läste de så såg han så lessen ut å rev typ söder pappret i sin agresivitet. lille linus, han är ju trots allt en väldigt 3vlig man =) 

men nu iaf till varför ja är så sleten. vi hade träning idag som vi inte haft på flera veckor å vi löpte som nå små kenyaner å ja mena de va ju lixom inte maraton =O Sen så ha ja as mkt skoljobb som ska va klart innan ja åker till EGYPTEN nästa torsda i 2 veckor!  =D yessss
näe nu ska ja avsluta men måste bara säga att ja längtar som nån dåre efter caroline nordlund å mina övriga class-mates som är i london <33333333 ja vill se era nyllen nu kom hem!!


Njurunda IK


RSS 2.0