Hej hopp gummi snopp

I går, söndags, så var det fotbollscup på nordic,gick sådär dårå men bättre lycka nästa gång satt eh =)
På kvällen så skjutsade vi olle till tåget för att han ska bege sej in i lumpen! så nu får en annan baxa hans playstation å lite andra prylar ;) kanske gör om hans rum till ett tjej rum ? .. hehe närå nu ska ja inte va taskig på han bekostnad, ja kommer att sakna han fast han kommer hem på helgerna.   

Idag så har det väl inte hänt så mycket. Ja har fått vissa klagomål på mitt svenska språk så förbättringar på det området skall ske så snarast som möjligt.
Sedan så har ja varit på träning och varit med steffi;
  image171 image170
 Här bjuppas det på en ny bild  och  en allas vår favorit, en GAMAL GODING

Lyckad dag =D

Hej tjena hallå hejsan och slutligen tjabba =) 
Ursäkta att ja inte orkat föra mina fingertopparna över tangenterna på ett tag nu

Idag var det en lyckodag asså =D Kom till skolan vid 10 för att vi sedan skulle gå å bowla med klassen ;) Jag delade bana med carro, olle och hampe =)
Tyvär måste jag göra er besviken och erkänna att ja kom sist men det fanns vissa omständigheter som gjorde det totalt omöjligt för en annan att vinna. Vi kan ju ta ett exempel; olle tar ett klot och kastar,inte det bästa draget men han lyckas få ner en å annan kägla. Han hoppas på det sista draget men misslyckas även där. Då, när vi övriga spelare tittar mot ett annat håll helt omedvetande om vad som håller på att hända, så tar olle i frustration första bästa klot och svingar ytterligare en gång! Vi övriga fortsätter sen att spela då vi plötsligt upptäcker fusket.  olle, som inte riktigt vill erkänna ber ändå om ursäkt om så var fallet...
Carro som är en seriös å sportslig bowling spelare gjorde sin ända strike på draget efteråt och drabbas såklart hårdast av olles bravader! 
Efter det så käkade vi på biteline där ja carro å sanna hade det super roligt med vårat "prupp snack"! stackars josse som inte hade tryckt i sig maten ännu=D

När ja kom hem gick ja till grandma, sen hem å lirade lite "super nintendo" som ja å min broder fyndat upp från vår basement!
Sen ha ja vare på träning oxå =D  it was really fun guys!

MVH  evelina jensdotter

Enjoy yourself =D

Här bjuppas det på några gamla godingar från i sommras medans ja ändå sitter här i min ensamhet =)

Sommar 2007
                            

// ewelinus


evelina lindström en jänta på 16 bast

Lördag idag =D

Igår va ja med emma i hennes house =D vi såg på film å en utav dessa var high school musical 2 som ja har en stor kärlek till! ursäkta nörderiet men ja kan ej få nog av den lyckliga filmen asså;)
image100

Måste bara säga att i torsdags när grandma fyllde år så vare partaj =D ja å mina kusiner stod som vanligt för underhållningen å denna gång var temat idol å babben larsson inspirerat! =D Emma var babben, fanny var peter setman å ja var carola. Freddi å amanda var komiker och deras skämt var rätt så brutalyxD haha ja ska se om ja kanske kan snylta videon av emma å lägga ut den!

Ikväll så ska ja ut tror ja =)
ADÌO
S MI ORDENADOR MUY GUAPO

Back In School

Skola idag då.. =/ lite besse eftersom ja ha börjat fatta tycke för softing å sena kvällar, har liksom hittat min plats i samhället!

Ida var tbx på skolis idag efter en thailandsresa =D
Kämpade mej igenom dagen och sedan var det dags för innebandy träning sen hem till amanda med ett x antal kusiner för att träna på vårt uppträdande inför mormors födelsedag! =D

Mitt nyårs löfte är att ja ska sluta snacka hunkar. Enligt min nya bestämmelse bör jag inte attraheras av det motsatta könet på ett tag . (nu menar jaa inte att ja är lagd åt fel håll, nej ja ska bara lägga ner engagemanget på mina studier så att man kommer nånstans in this freaky life dude! 8-)

Slut på tramset nu! 

Sitt inte här å nacka,
Gå istället å bre en macka
För annars ditt liv paserar revy
och plötsligt du märker din gamla hy!
  


Gott nytt 2008 alla gummor å gubbar =D

image96

RSS 2.0