a saving hand <3

HEJ alla julnackar ! =)
Nu är julen över och nästa stopp blir nyår! Jag har fatt många fina julisar som jag kan skatta mej lycklig över ;)

Idag så var ja på stan med sniff. Olle släppte av oss vid clas olssons för amanda skulle göra ett ärende där. När vi var klar där så stegade vi upp för den bro som leder en över sundsvalls e-4 till stan. Där hände något som hade kunnat förändra mitt liv för alltid. På ett av de ca 60 trapp stegen så snavade ja å fastnade med min scooter känga. Ja föll neråt å såg mitt liv passera revy men plötsligt, som från ingenstans, sträcktes en gyllene hand fram och nöp tag i min livrämm och räddade mig! =D  
Ja var så tacksamm men hann inte säga något för den mystiske mannen försvann omedelbart och jag han aldrig se hans ansikte.

Malin kenneth å ida ha vare här å käkat middag=) Ja mamma ida å malin sjung singstar å det lät riktigt skapligt! Det började även att brinna i vår julduk eftersom det tuttade eld från ett ljus=/ men de löste sej eftersom malin upptäckte det i tid =D

VI ses å hörs aaight (H) ! Poesssss  

2 dagar kvar =)

Nu är det 2 dagar kvar tills tomten kommer.

Igår kväll så var jag med amanda å hennes lillasyrra! vi gjorde en as bra film en kärleksfull men ganska tragisk! den är lite brutal men remember its just a movie! Enyoy yourself; 



Förövrigt ska ja klä granen å slå in julklappar å grejja lite idag =)

hasta la vista baby =)


JUUUL LOOOV =D !

FRIHETENS DAG ÄR KOMMEN! Jullovet har nalkats och väntan på christmas eve är stor.

Klockan halv 10 i morse så skulle vi samlas på skolan för att byta julklappar å käka diverse gosaker =) Det var mattelärare Sven T Ågren som höll i själva cermonin.

Sedan var det dags att lyssna till julmusik i kyrkan och förutom rektorns usla tal där hon jämförde hebba med hogwarts så gick allt bra =) vår lärare maggan tkte också det var dåligt så hon var helt wild and crazy på idén att pajja rektorns sissta utlåtande innan jul. Tacka vettja estetarna som alltid gör sitt bästa för allmänheten<3 8-)

Efter det så fikade ja med sanna på stan.. eller hon fikade å ja smuttade på henne. 
Nu är ja hos sniff å har hjälp till att rycka hår på hennes morsgube. Hon passar mycket bra i en nypolerad å kal hjässlob! (skämt å sido, ja gör slingor).

Men GOD JUL =)
cu guys <33333333333333333333333

Friday night hos Stephen

Igår va det en pretty lyckad dag =) ganska slapp som resten av veckan varit =D inte fatt skryta eller så men man va ju ledig onsda torsda..
På svenska lekkan utövade jag å mina shoolmates varå talanger och testade gränserna. Målet var att ta rekordet av alla akrobatikers högsta dröm; att bilda en stadig pyramid av materialet människan, även kallad homosapiens.

mycket stolt, bra jobbat gubbar<3


Igår kväll så var ja och nåra andra hos stephen! de blev singstar för hela slanten!=D stämningen förstördes lite lätt när rille envisades med att han skulle va med han oxå..
Ja å emily bråkade som vanligt om vår gamla vän och stora kärlek viktor svanström som tillslut gav upp och lämnade både mej och emily till sitt förflutna! Annars så rullade kvällens aktiviteter på som i en dans =D Ja dillade oxå med sannis i tele hyper länge! (men lugn steffis, de va sanna som ringde) =D

(bilder kommer strax)

Ikväll får ja se vad som händer nu ska ja iaf dra mej in till köket och förbereda tacosen till mej och min broder =)

Hej hopp min sköna! ha du någe hål på höna.


evelinaevelinaevelinaevelina

Idag vare fisk på skolan.. =/
fisken på land är lessen, där simmar man i en skål. Men fisk i en skål är lycklig, det blir mycket värre sen! En dag när familj är hungrig...man hamnar på tallriken.

I måndags så hade vi bad =) de var nice asså (H) förutom att vi blev tvugna att simma 24 längder så en annan höll på att drunkna av trötthet de 10 sista. Vår lärare janken tyckte vi var så fräna i våra bikinis så han passade på att ta ett bildbevis den lilla filuren =)
 
lav ya guys! <3

Idag efter skolan så gick ja å emma å sanna å handlade cocosfett å kardemumma på ica esplanaden till grandma pga att ja å emma skulle baka donuts med henne när vi kom hem.
Men tro på katten de skulle va en käringa hos grandma å uppehålla henne så en annan var tvungen å ställa in bakningen.. =/
Då stack vi hem till house of emma å gjorde iscoklad! =D

 

Nu ska ja sluta snacka, å bege mej in på toan för att kacka! =)
/evalena


HEJ! Vilken underbar dag de e!

Morronen började stressigt efter att min fader väckte mej å sa att vi försovit oss å att vi måste rappa eftersom ja skulle till ånge å spela innebandy. amanda (Sniff) åkte i vår cab.
Väl uppe i ånge hade vi de kämpigt som nå grisar å gjorde djuriska insatser! tyvär lyckades vi ej kamma hem segern mot bonlurkarna men även kallad serieledarna.

Efter matchen så svängde ja sniff å papi in på en öde mack å köpte 2 frensch hotdog å en bundis, som de hette om man skulle ha mos till. Tanta i kassan va nå så kopiöst dryg å seg så vi han typ åka upp till ånge å tbx igen innan hon va klar! stackars arma människa..


När ja kom hem så gjorde ja mej iordning för att pallra mej hem till emily för hon ha fyller 16 bast! nu är hon inget litet foster/spädbarn någe mer. TIden går så snabbt ja minns när ja såg de lilla knytet på bb första gången. (?)
Vi tjejer käkade pizza sen så va vi hemma hos empan å tittade på gammla bilder på hennes dota! xD hehehahahohohihi så himla kuul!
Old times =D

Igår va ja,steff,tessan,emma,amanda,fia,maja,carrou,emily å sanna på ferre i bydalen =D  de va fett kul jao aight walla shoobree!


blogg nr 210; en kvinnas tankar

Igår så va ja på stan med idaa sen med mamii =D
ja å ida knäppte nåra godingar för att visa alla att juletiden nalkas =)


  

Igår så var de ju onsdag, å ja å sanna hittade som alltid på nå nya hyss. Onsdagens offer blev hampus å linus de oskyldiga kadavrerna =/
På ekonomin så lekte linus lärare, den smörarN^. Men han gav sig in i sin roll utmärkt =) han och roland är lik på många olika sätt.

   

Sen så idag har de vare en "hoppa från alnö bron" dag.. =/ så kopiöst dryg å jobbig. men men nu ska ja inte grina ja är på topphumme nu efter en extra hunka av pantburkar i fickan =D

Sleep well, cykel ställ. Verry good, gummisnodd.


smickrande

Imorse så hade ja utvecklings samtal med maggan =D Min modersgestalt henkade med mej för att höra på de smickrande komentarena om hennes vackra dotter på 16 vårar. Nästan så att man såg tårar i ögena på henne när maggan utalade sig. kanske lite överdrivet tänkte ja, van som ja är, men hon är ju bara barnet.

Efter utvecklingssamtalet så hade vi idrott, volleyboll =D fett kul jao!

Sen så har de väl inte hänt så mkt förutom att sanna va djuriskt enerverande och jobbig idag =/ hon hettsade å gjorde tusen nålar på mej så att ja blev alldeles röd å svullen, min arm behövdes amputeras efter det den fick gå igenom! Den kvinnan kan göra en galen x) 
På naturkunskapen så exprimenterade ja å carro med extremt farliga kemikalier. Vi blandade en dos med H2O tilsammans med en droppe av en annan H2O. Resultatet blev skrämmande...

men nu ska ja bege mej till bädds! ha en bra natt <3 =)
 

RSS 2.0