The new coach

HEJ ALLA GLADA =D

nu sitter ja här med steffi å ha haft picknick!.. dock skulle vi bege oss upp på berget men kom inte längre än till min källare ;) men lika bra de!

Igår va ja med anki,amanda å emma! vi gjorde en film om vår tränare! men vi överdrev den lite han är inte så brutal, han är egentligen en trevlig ung man =) här kommer den..



With stephaniiiiiiiie

Igår efter fysträningen (som ja fick djuriska magruter av) åkte ja till min vän steff eftersom ja skulle slagga där =D Vi såg på en ganska hetsig "rehab" film som man fick damp av.. men de var kul ändå eftersom ja å stephanie alltid gör de bästa av situationen =D 
Efter filmen dotanackade hon vid bilddagboken medans ja slummrade in i mina drömmar. Medans ja sov tog hon bilder på mig där ja ser ut som en 3 årig pojkspoling! lite dirty_old_man_62 känsla fick man av na då, tar bilder på småpojkar med mobilen! =O

Imorse så var vi uppe med tuppen å drog igång en till film som vi hade tankat hem. Den var riktigt bra, plus att vi hade sett den förut!
Mami kom sedan å hämtade mej å vi gittade å handla å lekte gangsters på ICA nivrena kvissleby. Sedan så har ja  softa hos mormor å vare hemma å hjäpt fader min å montera upp hyllor in tha kitchen.

Imorron ska ja till min moster å käka påsk middag å va med emmaaa!

Tack på förhud! // eve lina lind ström
   
RESPEKT         RESPEKT            RESPEKT               RESPEKT


påsk loov =D

Imorse när ja drog upp min rullgardin så sa ja; HEJ MITT VINTER LAND! NU É JA HÄÄÄÄR!
nämen det hade snöat ganska mycket så ja insåg att vägen ner till bussen inte skulle bli så jobbig denna dag eftersom ja kunde åka...sparken ner =)

När ja satt på bussen så steg min barndomsvän didrik in med en hel drös dagis ungar som skulle in till stan för första gången i sitt liv =D gullhöner hela bunten! inklusive didde <3 =)
Sista lekkan hade vi dotakunskapsporv ! det var SVÅRT, men ja å mina tre vänner sanna,carro å andrew bar varandra genom den svåra stunden.. Efter det så löpte ja med glädje skutt ner till skåpet samtidigt som ja skrek; PÅSK LOOV JIIIIPIIIIIIIIIIII WOOHOOOOOOOO!

Ja va nyss med emma men hon åkte precis hem till sitt place.
 

p.s ja fick en super bra låt av sanna som heter "Ja är en astronaut" som ni bara måste lyssna på!

hej där du lille pär

ja lovar nu på heder och samvete att jag ska bli bättre på att upptatera min blogg! om jag inte håller mitt löfte så får ni..hm så.. eller njaa skit i de ;)  

Igår så hade min klass bad, ja skulle livrädda sanna den stackran. när vi höll på att simma så kände ja plötsligt hur en hand grabbade tag i min badbyxa och innan ja visste ordet av så blottades min bleka stjärt inför alla i simhallen. ja såg hur alla i bassängen i panik försökte ta sig upp på kanten medans de skrek; SKONA OSS ! VI BLIR BLÄNDADE! .. och självklart var det carro som orsakade insidenten

Idag så va ja å käka med emaus å fänky på lunchen, fänk ska ju åka till england i 3 veckor så det blev en avskeds lunch =) Sen efter skolan så gick ja på stan tills mami slutade å ja hittade en massa saker som ja aldrig brukar lyckas med =D brabra..  nu ska ja bara slänga i mej käk sen stäääääääda *snyft* 8-)

see you later aligator <3333333333
image193
fotbolls DM 2007=D

Helgen nalkas

hej alla glada 8-)

imorse så drog ja mej upp vid 8 tiden sen så kom amanda å G.O och hämtade mej vid 9 för ja skulle henka med amanda till v-malm ett tag innnan skolis började. Det var ju 3vligt å se alla olika "nationaliteter", med andra ord, som befinner sig i den skolan.

Det var förövrigt ganska kul på historian idag =D ja,sanna å carro skulle skriva brev å haha vi hade nåra rejält brutala ideér att skriva om ;) carro gastade över hela dotasalen; nu skriver ja att ja fick se torbjörn naken i bastun med 6 andra tjejer å att han hånade min baddräkt! å ewe du som är den fula får ha en dykardräkt på dej eftersom du ska trycka in fläsket..
Sällan en annan få nöja sig med att va dom "mindre snygga" personerna.. 

Jaa sen ikväll ska ja på innebandyträning vilket kan behövas eftersom ja nyss tryckt i mej våfflor ;) 
//evalena
 
image191


fjällen

Shoobree =D nu sitter ja hos emma å tittar på "en annan del av köping"  med tobbe å gänget ;)

Ikväll bär det iväg till fjällen, bydalen (inte det ovanför obs)  =D WOHOOOOOOOOOO! kommer hem på lördag.
emma å amandas familjer ska oxå henka så det blir mycket kul =) tradition vettni <33

om ni inte har nått annat för er så kan ni ju kika in på emmas bilddagbok som hon nyligen invigt ;)
emmasten.bilddagboken.se

Ha det bäst =) PUSSSSSSSSSSSSSS HEJ

image190 


RSS 2.0