ekonomernas dag 8-)

hej gott folk =)

Idag så hade vi ekonomernas dag på skolan. Det var riktigt kul må jag tilltala er =D
Dagen började med att ja å andrea åkte till sanna i bredsand där vi skulle träna till redovisningen, men jaa som alla andra dagar så sköt vi upp det ytterligare lite till. Vi var ist med sannas döds gulliga lillasyster Perta =D och om ja var peddo skulle hon lätt vara mitt offer! =D närå ni fattar vad ja menar ;)
Efter det så gittade vi upp till tommy å väckte grabbarna i klassen som hade sovit lite för länge, sedan stack vi to tha buss!

När vi kom till skolan så fick vi lyssna till en snubbe som inte hade nå armar å ben typ men hade tage OS- guld i simning! så djuriskt härlig man =) AS BRA
Sedan var det dags för brännbolls tunering å vi slog ut både nåra 3:or å spei 1e ! känn förnedringen =D men sedan åkte vi ut mot steffs å petras klass men vi kom iaf 3:a kan man ju säga ;)

Nu har ja nyss kommit hem från mormor som jag tvingade ut för det var så varmt =) ja kännde mej lite som en tyran men hon tyckte det var skönt iaf !
Ikväll ska ja bege mej till farmor som fyller år ! grattis på henne

en bild från nåra helger sedan på det KUNGLIGA brännbollslaget
image241


hej ungar

Nu sitter ja här med min dota och kollar ut över området där jag levt mina barn och ungdoms år ;) Ja ser en gullig unge som bor i huset mitt emot som är ute och cyklar med fetaste hockeyhjälmen på huvve =D hehe

Hoppade över träningen idag pga att mina nya kängor har orsakat skada på hälsenan hela dan.. besviken. Sen så har ja nå svenska upg som ska va inlämnat den här veckan.. jobbigt men så sant.
För att upplysa er som inte vet så är det sommarlov om lite mindre än 3 veckor! så himla skönt =) ja kan skatta mej lycklig över att ja ha fått sommarjobb de 3 första veckorna så att ja tjänar in lite kosing ;) Efter det så ska ja softa hela sommarn! YES

Nu måste ja snart börja pallra mej upp på gumsekullen på fotbollsmöte! Och ja ursäktar mej ännu en gång för min dåliga uppdatering av bloggen men eftersom ja är så high fashion å har ja skaffat mej bilddagbok så har det tagit upp min fritid den senaste månaden.(eweflina.bilddagboken.se) Men ska bli skärpning. Ja är ju så att säga kvinna så ja ska ju kunna göra 2 saker samtidigt aaaight ? =)

Peace and understanding <3
image240

In tha dotasal

hej på er era äckliga snusk äckel =)

ja ha lunch rast nu å eftersom ja inte har mkt att göra på rasterna så tillbringar ja å carro våran tid i källarvåningen på hebba där data världens allra mäktigasta dota nackar sitter ;)

Igår så va ja på stan med fanny efter skolan eftersom vi bara hade 1 lektion på hela dagen =D Sedan åkte vi hem till hennes syster jenny å tröck i oss massa pizza! de var mkt mysigt =D å ÄNTLIGEN så hitta ja en bikini på stadium =D! YES 
När ja hade anlänt till mitt hus på klippvägen så satt emma inne på mitt rum som ett emo å väntade på att göra sabinas bal frilla, hon har ju studentbal på lörda så emma skulle testa en gång innan ;) fint blev de!

Nu ska ja engagera mej i carro som viskar med peddo rösten i mitt öra att hon gjort en bilddagbok å en blogg =D ses å hörs!

Dagens händelse

Hola mi amigos =D

Idag så är freda ;) JAAAHOOOOO! så himmla varmt ute oxå. Efter skolan idag så begav ja mej ner till stadens centrum med emma, carro å andrea. Ja å emma testade bikinisar å dom flesta bikinitroser var så kopiöst låga så man blottade hela skrevet =O inte bra.. 

När emma å ja kom hem så begav vi oss på ica med emmas moppe. Plötsligt så skymtade emma en polis på en motorcykel som irrade runt på parkeringen. Hon insåg snabbt att alla flykting vägar var avstängda. Farbro polis rullade sakta fram mot oss och började fråga efter emmas förarbevis, och emma, som var som lindad runt hans lillfinger, lydde honom å räckte fram det.
När han frågat om olika uppgifter så bytte han samtalsämne å undrade snällt vad vi skulle hitta på frammåt kvällen, då förstod vi att det bara var en täckmatel men vi spelade med å skämtade med den "snälla" polisen. Emma undrade om han svettades i sin uniform och mycket riktigt svarade han; jaa.. Emma kallade honom glassarN^^ och ja tipsade även om att han nästa gång skulle smycka sina ben med shorts ist. Han skrattade lite lätt åt oss, sedan begav han sig ! TACK Å LOV ATT VI SMÖRADE MED KOMPLIMANGER så att han inte fick för sig att testa moppen! 

 image237
Med ränn skitan i mjukisbrallorna begav vi oss hemöver!

födelsedags dikt

Min födelsedags dikt som min poet till moster Kicki hade kokat ihop ;)

Grattis Evelina
du söta, du fina
den vackra, den sköna
Hemmanets saltaste böna

Dig som vi alla gillar
Trots allt spring efter killar
Dina glada ögon, ditt kluckande skratt
som oftast oss smittar, men ibland ger oss fnatt!

Hela släkten har kommit till dig på besök
Vi äter och fikar och rensar ert kök.
Idag får du rå om oss så mycket du vill!
Att gratta dig är ju nått som vi alla vill!

  
För 17 år sedan uppenbarade sig en flicka vid namn Evelina Lindström och gjorde livet ljust för hela världens befolkning ;)

Grattis evelina

tjohej =)

Nu ha ja orkat pallra mej till dotan för att skriva ett nytt inlägg. Idag är det en mkt speciell dag eftersom ja nämligen fyller 17 bast.. nej ja blir inte sur om ni hade glömt å ja tack så mkt =D ja blev väckt av vacker sång från mina päron och min broder som kom in med ett stort paket så en annan som just vaknat flög upp som en tupp! Det visade sig vara en bärbar dota som ja önskat mej så länge! ja blev så lycklig så ja nästan fällde nåra tårar å ja är EVIGT tacksam ska ni veta =)
Vid två tiden började folket välla in. Allt mellan åldrarna 2 till 75 år så då blev det kalas! ja fick en diggis, pengar, presentkort m.m =) och en djuriskt gripande berättelse om mitt liv från emma ;) tack så mkt för alla presenter <3
image236

Imorron börjar skolan igen då..yes.. men ja har iaf haft nåra brutalt roliga dagar som på sista april då det blev grillning med tjejerna, sen bar de iväg till didde å senare stan.

Sen så har även ett x antal classmates sleepat här =D.. livet leker så att säga ;)

Nu ska vi snart trycka i oss pizza fast en annan håller på att spy av allt fika ja har käkat =)

RSS 2.0