Griniga chaffisar är ej att leka med

Finally är det helg! "tron på katten va skönt" som min kära vän anaussniffaren skulle sagt.

Matten var inställd idag för den gulliga varelsen vid namn sven T ågren som brukar uppenbara sig på mattelektionerna skulle bege sig på ett möte. 
Vi fick också sluta tidigare från naturvetenskapen efter en timmas snack om hur djuriskt fränt det är med bakterier enligt Anders..
Efter det så älgade ja å sanna till bussen och när vi var ca i meter ifrån den så pressade chaffisen sin tunga känga mot pedalens spetts och stegrade iväg på bakhjulen så att vi inte skulle hinna med den.. Irri på alla sur chaffisar.
I väntan på nästa buss så henkade ja med sanna när hon piercade sitt öra. Snyggt blev de ;) 

När ja kom hem så var pez-håkan älskaren emma sten hos vår grandma så vi chillade i hennes ungkarlslya. Nämen jaa å nu sitter vi här med våra kala svettiga dotanackar och lodar =D
Får se vad de blir imorre det återstår att se =)

Gonorre på er alla !

    

Vilse i skogen

Dagen började hur bra som helst.  Det var strålande väder när min kära morsgube skjussade mej till sanna i sidsjön för att vi skulle åka till södraberget å gå en "7 km" bana (notera 7 km) . Väl uppe på berget prickade vi av oss också började vi gå med en massa folk. När vi hade gått förbi första stationen och fortsatt 10000km bort så mötte vi några i spei 1a, dom hade börjat en kvart tidigare än oss å dom sa att de trodde att vi hade gått helt fel. Men äh tänkte vi å sket i dom sen fortsatte vi alla att gå.  
Efter ett tag började de sagta men säkert gå upp i våra pantade skallar att det kanske inte var rätt väg ändå. Så jag, sanna,linnea , josefine å två tjejer från 1e stannade medans de andra i våra klasser fortsatte. Vi började gå tillbaka dit vi hade träffat dom från 1a, djuriskt irriterade med svettiga ryggmärjar täckta av tjocka stickade ylletröjor å backpacker ryggsäckar. Vi stannade å frågade en tant å hennes gullhöna till gubbe som var ute på promenad med sin jycke, men de visste inte heller vart vi va. Sen försökte jag desperat få kontakt med en joggande tant med mp3 men hon fet iggade å lämnade oss att dö ensam därute i skogen. Vi visste ju inte ens vart vi var på kartan!
Vi orkade inte gå tillbaka ända till första stationen så vi fortsatte istället där vår klass hade gått fast det var fel väg. Efter ett tag så såg vi en karta som det stog: ni har gått fel,(som om vi inte redan hade fattat de) oxå stog det en prick där vi var på kartan. Ja höll serre på att avlida när ja såg vart vi hade varit ! Det fanns inte ens med på kartan. Men överlycklig var man eftersom vi såg vart vi va. Nu kunde vi äntligen gå till 2:a stationen. På vägen så träffade vi en massa SPID:are som hade startat en timme efter oss och dom var på väg till 3:e stationen. Jobbigt läge..

När vi ÄNTLIGEN var framme så satt emma,tessan å emii å väntade på oss och dom hade gjort de en halv timma fast de startade en timme efter oss. Vi hade vare ute i 3 hours å gått flera mil ! 

Efter kom morsguben å hämtade mej så ja slapp rulla mej ner för backen =D
 


 


sunday

ja har fallit offer för den fruktansvärda hemsidan blogg.se, bara att acceptera sitt öde å leva vidare.


Idag så vakande jag av ett vackert fågelkvitter å solen strålar som sipprade sej in i mitt rum. Ja klev upp å satte mej i vardagsrums soffan och slog på tv:n å tänkte: inget kan störa min fridfulla ro idag..men ack så fel jag hade och röck till av farsgubens ljuva röst (eller inte) från köket. Han hade ett sorge besked men han försökte göra det bästa av situationen. VA ?! , sa ja på en gång å petade ut luddret ur örat, kan du säga det där igen ? 
"plocka ur diskmaskin !" sa han å ja såg den hettsiga blicken i hans rö sprängda ögon. SKA JAG ?!, sa jag sen vällde tårarna ut på mej.. eller nästan men men resten är historia. 


Efter frullen så kom petra å hennes far anders å hämtade upp mej i sitt blåa vrål åk. vi skulle färdas via e4:an till alnö för att spela match mot serieledarna(alnö). De gick ju rätt bra eller jaa vi förlorade å resultatet är inte värt att nämnas pga att de inte var så mkt bättre än oss.


Efter matchen så kom fammo å faffa å käka dinner hos oss, djuurisk god middag eftersom kockens namn börjar på E och slutar på velina.  Sen så kom ju anussniffaren amanda å hennes syster ned shneybley/ zack young hit en sväng å ja å anussniffaren bestämde oss för att vi skulle gå på gym å pumpa muskler i våra tajta trikåer på onsdag.  
men dags att hoppa i säng så vi hörs!  

adjöken


RSS 2.0