friluftsdaag

idag så hade vi friluftsdag =) Ja å sanna drog iväg på golfbanan å röjde järnet! =D de gick faktiskt ganska braa eftersom sanna (även kallad golf-gudinnan) lärde mej nåra knep. haha
Vi var där kanske 1 timme sen började de komma in massa storfräsare från pararell kalssen så då drog vi hemmöver.
Hyffsat skön dag =)

Sanna in action



Sedan så stack ja med emma å fänk på alforno å tröck i mej pizza, mkt gott. Emma å ja gick sedan till opalen å såg på filmen Nathalie- en film om fårlåtelse. så hemskt att nått sånt kan hända..=( så sorgligt.

Nu sitter ja å dillar med min vän å käre granne viktor "svanen" om att vi ska ta en twister kväll i helgen! så det blir nog kul =)


hej hopp min skönaaaa...

ha du någe hål på hönaaaaa ? 
snyggt rimm där =)

jaa då vare måndag igen då. fasligt vad veckorna rullar iväg när man har kul. 8-)
De var mkt dålig uppdatering under helgen här så tänkte dra en snabb genomgång. I fredags så var ja hemma hos lille petra för att fira hennes födelse! var tjejmiddag med en massa gulliga töser från olika delar av sundsvall. hade iaf skit kul=D


Sen i lördags så spelade vi match i indal där vi vann med 2-1 yes. Efter matchen drog ja mej till emma nere i björn eftersom vi hade bestämt att vi skulle fara ut med båten en sväng. Ja emma å hennes päron satt där ute på sjön å fikade medans ja å hennes fader steffe sjung psalmen "Närmare gud till dig". lite väl tragiskt kanske men vi lekte att vi var i sjö-nöd. hahaha mysigt hade vi =)  

aa å idag så hare väl inte hänt så värst mkt. men hahah ja fick skratt anfall när ja satt på bussen med sanna idag för vi tror alltid att vi kommer med så smarta ideér men dom är så djuriskt pantade egentligen. 
Vi satt å planera att nästa gång vi gick på timrå match skulle vi lura till oss en marabou choklad från lotteriet. å när vi hade sutti å fundera på en massa lösningar så säger sanna; ja vet! vi kan ju köpa en egen lottring å ta ut vinstlotterna därifrån!.. (även as seriös å nöjd över förslaget..) då frågade ja sanna om de inte bara var bättre att vi gick å köpte en chokladkaka ist? x)  den ungen är för härlig!

ewelinus dagliga funderingar

Ja ha inte writat någe i helgen för att ja ha vare med carro å hennes gulliga family uppe i Jorm, som ligger typ vid norge ;) vi bodde på en fjällgård där man fick svin gott käk å efterätt plus att det va apa fin utsikt över en sjö. Vi hade iaf super mysigt där å ja ha skrattat så mkt så ja ha fått fetaste magrutorna ;D Kolla på min bilddagbok så kan ni kika på bilderna! 
eweflina.bilddagboken.se 



Egentligen så borde ja inte sitta här eftersom ja ha psykologi prov imorron å ja blir psykisk störd när ja sitter å pluggar eftersom de är så brutalt psykiskt svårt!  
Imorse föresten så tränade ja å carro på ego.. men ja kunde inte koncentrera mej eftersom de va nå peddo-gubbar som stog å spanade in hur vi utförde de olika rörelserna.. jaja sen så ha ja vare på träning å efter den så va ja på församlingsgården med showgruppen som nåra av mina vänner å kussar är med i =) AS KUL 

Men nu måste ja plugga igen! =O I'm gonna have a MVG because im a tottally psyko 8-|


bedrövelsens tider

hejhopp låssas snopp =D

SItter här å snorar framför dotan eftersom ja gått å blive förkyld å bedrövlig =/ men de hindrade inte mej å papi från att åka ner till vårt andra hem " ICA Nivrena " å handla Ben & Jerry glass =D  Asså så djuriskt äckligt gooooooood den glassen är ! skulle kunna äta det till föda för jämnan! =)



Annars så leker livet.. vi knäppte skolkort idag å ja pallrade mej till skolan bara fatt vara med. Ja mena då har ja ju vissa julklappar klar, som carro uttryckte sig. Fast ja skulle inte bli så glad av å få ett kort på en snorunge i julklapp men jaja ;D

Näe nu äre finito här! =D M.V.H evelina lindström

hej

dear friends =)

det är lördag idag vilket betyder fiesta! ja ska snart pallra mej iväg till steff å träffa mina vänninor sedan kanske det blir ytterligare någon förflyttning till nått annat place =)

idag ivarjefall, så var ja på skoldansen med carro eftersom vi hade bestämt oss för att vara lite aktiva å gå dit. Vår klass skulle ju vara 60-tal så vi hade lyckats skrapa fram antika plagg hemmifrån ;) Emma, som alltid offrar sig, fixade frillan å sminkade mej å ja måste säga att hon var en riktig gudinna på att det området =D
Det var inte dirr så jätte roligt där så ja carro å gabbi bestämde oss för att gå ner på stan även om de va lite pinit att gå runt som en gammel modig 60-80-tals dyrkare men de fick duga.

 

näe nu ha ja bråttom!


tjoohej

jaha då vare onsdag igen då. lite dålig uppdatering denna vecka men de ska vi nog ändra på =) 
Sitter på mamis jobb å väntar på att vi ska gitta ner på stan eftersom ja ska hjälpa na att hitta jeans! 

Vi slutade föresten tidigare idag för the spanish va inställt. sköööönt! sista lekkan skulle vi göra affischer till dansen som ska äga rum på lörda. Vi ska ju som sagt vara 60-tal å för de första vet ja inte om ja ska pallra mej dit, å för de andra så ha ja inte hitta nå 60-tals plagg att täcka min kropp med. så får se hur de blir med den saken ;) 

Näe nu orkar ja inte med alla snuskiga cyber-space ungar som nackarna håller på att brytas ner på! =)

POEESSS hej =D

testade 60-tals kläder till moster malins födelse partaj i våras =D ursäkta snuskig bild

(emma hade måla apa feta läppar på mej)

RSS 2.0