Mytologins blogg

HEJ =D

I dagens blogg kommer du att stöta på 3 st myter. Du avgör själv vilka som låter mest otrovärdiga.

Dagen har som vanligt rullat på i dess vanliga takt och jag har hunnit haft ekonomiprov.  
Efter lektionen så sa min lärare Roland åt mej att stanna för han ville snacka med mej. Han sa att han va säker på att ja skulle bli något och att han trodde på mej om ja bara la manken till =D<3

Efter skolis så var ja på stan å kikade på julklappar/ födelsedagspresenter, men eftersom mina päron är snokare så kan ja inte nämna vad ja hittade =)
Påväg till bussen så krockade ja ihop med ingen mindre än rektor tommy ekenberg. Mina böker for åt alla håll å han böjde sig snabbt ner för att ta upp dem. Han sa sedan med en nervös röst att det var hans fel å så räckte han fram en hunka(hundring) för besväret han orsakat.   

Idag på träningen så hade vi fys. Amanda (sniff) lät som en peddogubbe när hon utövade sina övningar xD
Sedan så spelade vi fotbollstennis. Jag, sniff å empan (emii) visade våra verkliga tallanger å dominerade med storhet. Synd bara att att nåra få medlemmar i fotbollslaget njurunda ik hade ändrat på en massa regler så allt man gjorde verkade vara fel =O ;)
 
Men man ska inte klaga =) som mitt moto lyder; vill man vinna på fusk så..

Här kommer nåra bilder från gårdagens match. City vs ibk Timber =D

  
Oskar, som verkade tro att han var fader till någon i laget, var den ända som skrek på läktarn.
 


Helgen i korta draaag

I fredags så skulle ja,tessan,emma,amanda,fia, andrew,emily å petra fira steff efetrsom hon fyller år på månda =) så vi käkade på biteline å sen blev de bio (the heartbreake kid) å den va ju helt okej ;)
Vi hade köpt ett presentkort på kicks åt henne från typ alla oss, men känner ja den knubbiga individen rätt skulle hon hellre vilja haft ett på kebabcity eller donken =)


brutalt
                                                                                                                                           

I lördags så var ja på timrå match with the whole family =) synd bara att de förlora med 6-2 =/ Sedan så käkade vi på resturang. Efter det va ja med ida malin å bella. Vi va på nån turkfest å de finns ej ord för den så ja begav mej hemmåt i hopp om en ljusare framtid =)

Söndag idag.. Imorse så klev ja upp halv 11 å då ringde min kära vän anki å sa att de va träning kl 11 så då var de bara å inse fakta å acceptera att man inte skulle hinna njuta av frullen. =/
Efter träningen så hjälpte ja mami å baka lussebullar  som blev dagens höjdpunkt. Sedan för att tjäna lite extra kosing så gick ja å farsguba å hämta två feta säckar med pantburkar från uncle glenny som vi pantade. Ja tvingade papi å ta av sej den slitna kepan som utsmyckade hans hjässlob så att de inte skulle se ut som vi va fattig, hade no life å levde på pantburkar.
Sedan ha ja även hunni vare på kalas hos en kusin! =D

Ännu en dag närmare julafton 8-)

Idag så var mannen myten å legenden, filip, tillbaka efter en dag utav extrem "huvudvärk".. sen om man ska tro på det de är helt upp till var och en =) men,men de va ju 3vligt att se hans nylle igen ;)


Igår så insåg ja vilka mina schoolmates egentligen var, ja märkte deras "mindre bra sidor" så att säga. Linus hade dampen på gymnastik lektionen å köttade sönder allt som stod i hans väg. när ja väl lyckades fälla honom så började han typ grina å hettsa ännu mer. =O ;D ! ja vill även tilllägga att emil bergkvist inte var fullt så oserre han heller. hehe..  Sen på spanskan så fick ja höra att hansén hade haft "una fiesta la pornografía"  i helgen där även wiig, berra å andreas hade vare med. å då börjar man ju fundera lite smått om man verkligen vill vistas i deras miljö =D hah men ni är gulliga ändå :)



Förövrigt så var ja hos tandläkarn och då påvägen hem så träffade ja min gamla lärare malin =D vi snackade gamla minnen! :')  Efter det hälsade ja på min lilla mors moder =)
Jaa sen så har ja bakat =) eller nää mamma ha baka å ja ha slicka smeten. 

Finns inte så mycket mer att säga om denna dag! 

house of grandma

tack å hejs! se ya in cyper space =D    


aaarikitikitambah!

shoobre (H)

De var ett tag sedan ja writade nu, men ja är fortfarande vid liv för er som börjar bli orolig.
Idag så är det lördag å ja sitter å väntar på min cousin emma stone.
 
Igår så var ja barnvakt med anussniffarn hos mina kussar simon å alva. Det var kul eftersom vi vet hur de små liven ska tass. När simon börja dampa så hotade ja med att ja skulle berätta om när hans modersgestalt skulle byta blöja på honom när han var liten å så plötsligt kom det en pink stråle rätt upp i ansiktet på na.. =) då såg ja rädslan i ögena på han så då slutade han hettsa =) Annars så var allt perfa!
Vi tittade oxå på timber VS city i njurundahallen. city vann ju med en ganska hög siffra så att säga
 

På onsda till veckan så ska vår klass redovisa för två andra klasser å mitt å sannas område är inte allt för bra, men de duger väl i krig får man hoppas.. Ja å sanna frågade va som hände om man v ar sjuk då så fick vi ett mejl av vår samhälls lärare som löd: endast död eller dödssjuk ger er giltlig frånvaro på onsda xD hahaha den mannen är en riktig pärla (L)
Men nu kom emma så nu måste ja bege mej innan hon dräper mej levande.... ='(



adjöken / löken  

Poeten himself

Till Linus i SPEI 2e, som tjatat om en hedersplats i min blogg =)

Linus du är en riktig man,
förföra mattelärarn' Sven, är något du kan;)
när jag ser dej i skolan nånstans,
går du bara förbi mej som om jag inte fanns.
men mitt hopp aldrig försvinner,
för det är för dej mitt hjärta brinner.
alla vackra kläder du bär,
ojoj, du gör mej så djuriskt kär.
du är så frän så du torkar ut min ögonlins,
ja, du är en riktig "high school prins"


I helgen så var ja hos stina på halloween party =D De var djuriskt läskigt! Vi hade släkt ner hela huset åsså satt vi å snacka på golvet om läskiga saker. Oxå plötsligt fick johanna å elin nå hetts ryck å börja skrika å slänga sej på golvet så en annan höll på a kacka på sej ! dom trodde att de va nått bakom soffan=O Sen så dök det upp en svin läskigt gube i fönstret! asså ja ha aldri vare så rädd tro ja! vi bara skrek å sprang å gömde oss i huset! Han hade en lykta å en rånarluva för ansiktet typ=O plus att han kom tillbaka en till gång!
Men kul vare iaf =)

 

P.s en guldstjärna till sekreterarN^ emaus


Skåoune

I veckan ha ja vare i skåne i tre dagar med mina kusiner amanda emma å fänky =) de har varit en otrolig upplevelse 8-|
Det började med att vi i måndags anlände till sundsvalls tågstation för att inta våra platser på x2000.  Smart som man var så hade man tagit en liten resväska å tryckt ner kläderna i men sedan fanns det ju andra som trodde att vi skulle va borta i flera månader som hade tage med sig fetaste hockeytrunken. ja nämner inga namn men fanny kan känna sig träffad.
Cirkus kl 21 var vi framme hos Maud å Janne i Bromölla som ligger i Skåne. Dom var mycket glada över att de fått sådant fint besök från de norrlänska trakterna. Jag fick, mot min vilja, sova med anussniffaren i tv rummet. närå de var kul speciellt när ja lärde henne om den fruktade sjukdommen spetälska som fortfarande förekommer i vår värld.
På tisdagen så var vi i kristianstad å shoppade, fast ja hittade inget för ja va inte på rätt humme för de. Men dagen blev ändå lyckad eftersom de bjöds på tacos på kvällen =)

På onsdagen klev vi upp vid sjutiden eftersom vi skulle bege oss över till köpenhamn. Som varje morron var det kö in till badrummet. Vi tog tåget klockan 9 och var framme i köpenhamn vid 11 tiden. Vi shoppade hela dagen å den blev rätt så lyckad må ja säga! Hunkar fanns det inte mkt utav men när man väl såg nån så fick de en 8 poängare ;) Vi kom hem till skåne på kvällen i lagom tid för att inte missa myggan =D


 
på väg till kp              ströget

På torsdag var det dags för hemfärd till Sundsvall. Janne(som är djuriskt lik Timbaland) vinkade adjö till oss å torkade svetten i pannan när vi for, lycklig över att han äntligen kunde ta sej in på toan och uträtta sina behov efter tre dagars förstoppning ;)

image26 
Det var min vecka det =D
hörs // evelinaaaaa


RSS 2.0